ПРОЙШОВ ТИЖДЕНЬ НІМЕЦЬКОЇ МОВИ

15.02.2019 10:06

З 04.02.2019 по 08.02.2019 р. в КЗ «Храпинська ЗОШ І-ІІ ступенів» проходив тиждень німецької мови. Тиждень розпочався загальношкільною лінійкою, на якій учнів ознайомили з завданнями та планом проведення тижня німецької мови.

       Впродовж тижня було проведено ряд різноманітних та цікавих заходів: конкурс віршів, гуморесок, кросвордів, конкурс творів про рідне село, свято знавців німецької мови для учнів молодших класів, перегляд відеофільму «Подорож до Берліну.

       Приємно було бачити веселі обличчя дітей, які під час проведення тижня в школі отримали задоволення від спілкування німецькою мовою, а також долучились до культури та звичаїв Німеччини.

 

        

Після проведення тижня були підведені підсумки. Всім учасникам була оголошена подяка, виставлені відповідні оцінки з німецької мови. Отже проведення предметного тижня не тільки поглибило знання з німецької мови, а й стало джерелом позитивних емоцій, мобілізації творчих зусиль, і, як наслідок, підвищило мотивацію до вивчення мови та культури іншої країни.