ТИЖДЕНЬ ІСТОРІЇ В ШКОЛІ

25.02.2019 20:32

      

       З метою розвитку пізнавальних інтересів в галузі історичної науки, формування в учнів позитивного ставлення до  вивчення суспільних предметів у період з 11.02. по 15.02.2019 р. у школі був проведений тиждень історії  під гаслом «Хто не знає свого минулого, той не вартий майбутнього, хто не відає про славу своїх предків, той сам не вартий пошани».

       В день відкриття тижня у було проведено урочисту лінійку та оголошена план проведення тижня історії.

       Впродовж тижня пройшло чимало цікавих та змістовних заходів. Серед них – інтелектуально – розважальна гра для учнів 5-6-х класів «Історичний марафон» , для учнів 7 класу  - урок-змагання  «Мандрівка сторінками історії Русі-України», для 5-9 класів  - конкурс малюнків «Історія очима дітей».

 

       Незабутні враження залишилися в учнів 8- 9-х класів від брей-рингу присвяченому історії козацтва «Ми - нащадки славного козацького роду».

 

 

        Було організовано перегляд відео  з подальшим обговоренням «Люди свободи» (Це короткі відеоролики, що розповідають про людей, які своєю працею та боротьбою в минулому столітті зробили можливим відновлення незалежності України). Учні 8-9 класів  завдяки перегляду  отримали можливість ближче познайомитись із видатними українцями, які боролися за незалежну Україну.

 

       На завершальному етапі тижня учнів  нагороджено грамотами, подарунками, визначено кращих «юних істориків» нашої школи.